mandag 20. juni 2011

To tap idag

Vi spilte første kamp mot det Kroatiske laget Pecine. Vi startet ganske bra, og holdt følge til 4-5 og 4-6. Derfra begynte Kroatene å dra fra. Til pause stod det 5-11, mens sluttresultatet ble 12-23. Neste kamp, også mot et Kroatisk lag, startet også greit, men det glapp underveis. Pauseresultat 6-13 og sluttresultat 12-28.
Vi skal ikke påberope oss å kunne slått disse lagene, med med maks innsats fra alle i begge kamper, og med full uttelling på sjanser så hadde det sett bedre ut. Kanskje spesielt i siste kampen. Vi har lært endel idag, både om tøft forsvar og det å løpe hjem i forsvar. Det kommer mange mål imot om man ikke gidder/orker løpe hjem! Dessverre!
Jeg synes det har vært lyspunkter i begge kamper. I første kampen fikk vi til endel bra spill, flere avtaler satt, og vi fikk sågar mål på flere kontringer. I andre kampen møtte vi et lag som spilte 5-1 forsvar, og det er vi dessverre ikke kjempegode på å løse. I perioder klarte vi å utnytte de store luker som var i forsvaret deres, men i flere tilfeller ga vi bort ballen så de kunne kontre. Alt i alt synes jeg ikke det var så annerledes å spille mot Kroatiske lag, enn å møte gode norske lag. Vi vet at mange lag kan vi gi motstand - men da må vi VILLE det! Det jobber vi med mot morgendagens kamp!