fredag 24. juni 2011

Siste cup dag med finaler + en liten tur på stranda










Her er et bilde av våre gode venner fra Trimo i Slovenia. De spilte seg frem til B-finalen, og vant sin kamp og tok 3 plassen i turneringen.












A-finalen gikk mellom Kozala & Matulji. Disse lagene pekte seg ut tidlig i turneringen som antatt beste lagene. I finalen vant Kozala med 10 mål over Matuliji. En virkelig oppvisningskamp. Og slik sett vant det aller beste laget til slutt.










Og rett før premieutdeling fikk vi beskjed om å stille på premie utdeling. Vi hadde fått tildelt Fair Play prisen for vår gruppe i turneringen. Slik går det når man har folkeskikken i orden og kommer ned hit med lua i hånda. :)













Til slutt i dag, ett par bilder fra en morgentur på stranda. I dag har det vært litt overskyet her, men det hindret ikke våre norske vikinger fra å bade. De få kroatiske menneskene på stranda skjønte nok ikke helt hvorfor vi badet, men men...
Litt tid til volleyball og posering ble det også.

I morgen drar vi på stranda for siste gang, og avslutter med en velfortjent middag på den nærmeste taverna like ved her vi bor. Vi tar bussen herfra kl. 17.00 i morgen, slik at vi har god tid på reisen til Pula. Flyet tar av fra Pula kl. 21.10, og har flight nr : DY1955
Som Eva har kommentert sender vi melding når vi er kommet over i bilene på vei hjem.

mobil nr til Eva og meg er :
Eva : 91124609
Morten : 95269050

Det er også mulig å følge landings info. på denne adressen : http://www.osl.no/osl/flytider

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar