mandag 20. juni 2011

Dagens bilder fra Kroatia

   



Her er vi på vei til bussen som tar oss til Zamet 2, en veldig flott håndball hall med kapasitet til ca. 3500 personer på tribunene.












En håpefull gjeng som lengter etter spilletid. I dag var det avsluttende seriespill for regionen. Men allikevel fant de 2 timer til oss langveisfarende fra det høye nord. Flott syntes både spillere og voksne.














Etter trening spiste vi litt frukt og yoghurt, og gikk ca. 15-20 minutter ned til stranden, hvor de har et kjempeflott anlegg med både innendørs og utendørs svømmehaller. Og nedenfor er det fritt frem for alle å bade i havet... Alle fikk testet Adriaterhavet som nå holder ca. 23 grader, og er krystallklart. Etter bading ble det pizza på alle, noe som falt i smak... ;)




Jeg har med et HD action camera som gutta brukte litt under vann. De delte noen kråkeboller, og plutselig var det masse fisk som samlet seg rundt. Kvaliteten blir så som så her på bloggen, for videoklippene blir komprimert ganske mye. Men dere får jo en liten smakebit fra dagens bading i det klare vannet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar