tirsdag 21. juni 2011

Dag 3 av Mediterranien cup

Ny kamp - nye muligheter! Vi var enige om å gi alt, stå på ennå mer, og VILLE vinne, og i alle fall gjøre evt tap minst mulig! Det var utgangspunktet.
Ettersom målene rant inn bak Morten, og vi overhodet ikke klarte å få ballen inn bak motstandernes målvakt så sank moralen. Ikke minst fordi gutta mente motstanderne spilte ufin håndball, og ikke ble straffet for det. Begeret rant over da Sindre løp på kontring i siste spilleminutt i 1.omg og krasjet med deres målvakt. I Norge gir det rødt kort for målvakt, og straffe, men her ga det motstanderne ballen og oss en skadet spiller. Da ble gutta aldeles rasende, og skulle gjøre både det ene og andre... Vi klarte å få fokus på håndball, og lærte i 2.omgang å spille kroatisk forsvar! Det er MYE hardere enn vi noensinne har gjort det, men det funka! Etter å ha tapt 1.omgang 0-12 (!), så vant vi 2.omgang 8-7!!! Vi vant for Sindre! Sindre fikk en hodeskade, men etter omfattende undersøkelser på sykehus, er han tilbake og i rel bra form. Han blir riktignok med i lagledelsen resten av uka, men kan forøvrig være med oss på alt annet etterhvert. Det er vi glade for!
Imorgen møter vi et jentelag, og vi fortsetter med kroatisk forsvar, så får vi se hvor det ender! :-))