mandag 14. mars 2011

Seier i Raufosshallen mot Bøverbru

Så ble det endelig seier over Bøverbru igjen! Det er et lag vi sliter voldsomt med, og idag fikk en fremskutt 3'er i deres forsvar lage uforholdsmessig mye krøll for oss. De spilte svært offensivt forsvar, åpent som en sil - men vi slet med å finne ut av det. Fram til pause kom vi aldri mer enn 2 mål ifra, og det stod 6-8 til pause. Etter pause slet vi videre, og lå jevnt helt til det var gått 9 minutter. Da fikk vi to mål over, så dro vi sakte fra. Først godt uti 2.omgang løsnet det ordentlig. Da fikk vi til kontringer, og fikk mer sving over gjennomløpinger og innspill til strek. Sluttresultat 13-21. Deilig med seier på en ikke altfor god dag! Fredrik Ø ble igjen toppscorer med 9 mål. Morten 4, Åsmund 3, Sindre og Eirik 2 og Kristoffer 1. Håkon stod periodevis veldig bra i mål! :-))