lørdag 26. mars 2011

En flott seier i serieavslutningen :-))

Bortekampen mot Gran ble spennende i ca 11 minutter, deretter tok vi føringen og beholdt den ut kampen. Det stod uavgjort helt til 5-5, så dro vi sakte fra, opp til ledelse 7-13 til pause. Etter pause dro vi videre fra, og sluttresultatet ble komfortable 13-25.
Vi fikk etterhvert satt forsvaret veldig bra, samt at Håkon stod en veldig bra kamp i mål. Gran hadde en periode på 10 min midt i 2.omgang hvor de ikke fikk ballen i mål overhodet.
Alle gutta var på hugget idag, og gjorde en god jobb! Matej og Åsmund var tilbake etter skader og scoret hhv 8 og 6 mål, Sindre 4, Marius 3, Fredrik Ø 2, Fredrik B og Eirik 1 hver.
Det var en kjempeflott avslutning på kampsesongen - der vi med dette ble serievinnere i pulje B! :-))