lørdag 12. mars 2011

54 mål på en dag

Idag satte vi ny scoringsrekord, med hhv 32 og 22 mål i to GHK 2-kamper.
Første kamp var mot LFH09 2, og ble en grei kamp, selvom vi brukte 7-8 minutter før vi dro fra. Vi ledet 16-8 til pause, og i siste omgang stengte vi nærmest for scoringer, og vant omgangen 16-2! Kampen vant vi altså 32-10! Veldig mange tegnet seg på scoringslista! :-)) Matej 7, Fredrik Ø 6, Kris og Sindre 5, Jonas 3, Kjetil, Fredrik B og Håkon 2. Morten stod bra i mål, spesielt i 2.omg.

I andre kamp mot Gausdal 2 slet vi litt mer med å få flyt i angrepet. Kampen var jevn til 4-4. Deretter stengte vi buret og forsvaret, gjestene scoret ikke på 17 (!) minutter, og vi dro derfra jevnt ifra. Pauseresultat var 10-4. Sluttresultat 22-9.  Fredrik Ø scoret 8, Sindre 5, Fredrik B 4, Eirik og Marius 2, og Håkon 1 mål.
Egentlig greit med noen kamper som ikke blir FOR spennende! Viste at pause fra kamper ikke har satt oss noe tilbake.