søndag 20. mars 2011

Forsmedelig og unødvendig tap

Vi hadde som utgangspunkt å vinne mot Toten/Skreia i pulje B, slik at vi ville vært puljevinnere før siste kampen mot Gran. Det burde vært helt overkommelig, selv med skader og forfall. Slik gikk det imidlertid ikke. Det var dagen da mye ikke fungerte. Forsvaret klarte ikke demme opp for verken langskudd, gjennombrudd eller kantavslutninger, og vi klarte ikke å få flyt i angrepet. Mye stang ut! Vi lå under nesten hele kampen, var oppe og snuste på uavgjort, men T/S dro fra igjen. Pauseresultat var 9-7, og sluttresultat 19-15. Fredrik Ø puttet 4, Fredrik B 2, Matej 2, Åsmund 2, Eirik 2, Kris 1, Marius 1 og Sindre 1.
Lyspunktene var det langt mellom, men Morten hadde i det minste noen gode redninger i 2.omgang.