lørdag 8. januar 2011

Seier i første kamp etter nyttår

Vi møtte idag Raufoss/Bøverbru i avd B. Det ble en mye jevnere kamp enn vi kanskje hadde forventet! Det var jevnt mesteparten av 1.omg. Forsvaret vårt satt ikke helt, og vi slet litt fremover. Etter 15 min av 1.omg stod det 6-6. Så fikk vi orden på forsvar, og det løsnet i angrep. Vi begynte å dra i fra, og til pause stod det 12-8 til oss.
Også i 2.omgang slet vi med å få helt grepet om kampen. Etter halvspilt omgang stod det 16-13 til oss, og ingenting var egentlig avgjort. Den siste halve omgangen dro vi ytterligere fra og kunne ta en komfortabel seier med 22-16. Fredrik Ø ble toppscorer med 8 mål, men mange gjorde en god innsats i kampen. Patrik debuterte for sesongen med et fint mål fra spiss vinkel! :-)