søndag 30. januar 2011

En bra dag - og 6 poeng

En lang og litt slitsom dag er kommet til ende, og vi kan fornøyd telle opp 6 nye poeng i avd B.
Dagen begynte bra i Tranberghallen mot RØF. Vi tok ledelsen fra start, og ga den aldri fra oss. Til pause stod det 14-10, og den avstanden holdt vi helt inn. Vi vant 23-18. Målene i denne kampen: Åsmund 5, Morten 5, Eirik 5, Kris 3, Jonas 3 og Sindre 2.

Etter en matbit og biltur til Gausdal stod Gausdal 2 for tur. Et rent 97-lag trodde vi egentlig burde være greitt å slå, men den gang ei. En mer jevnspilt og spennende kamp kan man ikke få. Gjennom hele 1.omg fulgte vi hverandre  tett, så var vi ett foran, så var de ett foran. Midtveis fikk vi en skade på Åsmund, som ikke kom mer på banen. Til pause stod det 9-9. Etter pause fortsatte det på samme måte, vi slapp dem altfor lett gjennom i forsvar, og klarte heller ikke sette mange klare sjanser. Vi skjøt målvakten deres veldig god. Igjen byttet vi på å være ett mål foran, inntil vi når det var igjen 2 min kom 2 mål foran. Da var det greitt. Puh...
Fredrik Ø ble toppscorer med 8 mål, Eirik 4, Åsmund 2, Sindre 2, Morten 2, Kris, Jonas og Patrik 1 hver.

Fra Gausdal gikk ferden til McDonalds på Lillehammer, før vi igjen gjorde oss klare for kamp mot LFH09 2 i Skogenhallen. Til denne kampen hadde vi fått hentet inn Fredrik B igjen! Dette viste seg heldigvis å bli en enkel kamp, hvor vi hadde god ledelse hele veien, og kunne ha det moro på banen! Synes det er verdt å nevne at spesielt Sindre blomstret i denne kampen, og scoret hele 5 mål - på strek og kontring. Kristoffer scoret også 5 - ekstra moro fordi han så veldig ofte er nest sist på ballen! Fredrik Ø puttet 4, Patrik 2, mens Jonas, Eirik, Fredrik B og Kjetil scoret 1 hver.

Totalt sett en fin dag, hvor mange fikk vist seg fram som vanligvis ikke får gjort det slik. Mange fikk prøvd seg på nye plasser, og tok fint ansvar! Og med 6 poeng troner vi alene på toppen i B-pulja! :-))