lørdag 22. januar 2011

Flott innsats - men ingen poeng

Det ble dessverre heller ikke idag poeng mot noen av Elverumslagene.
Vi møtte først Elverum 2, med friske bein, og holdt veldig godt følge. Hele 1.omg var vi likt, eller kun 1 bak. Det stod 7-6 til pause, etter veldig bra forsvarsspill, men noe mer trått i angrep (gjaldt jo begge lag). I 2.omg ble det mer mål, og vi holdt tett følge til halvspilt omgang. Elverum dro fra opp til 20-15 etter 15.min, men gutta mobiliserte og knappet helt inn til 20-18. Nærmere kom vi ikke. Sluttresultat 23-20, noe vi kan leve godt med. 6 spillere kom på scoringslisten, og Åsmund ble toppscorer med 7 mål! :-))

Elverum 1 er hittil ubeseiret i A-pulja i G14-serien, og et svært godt lag! Vi ville vise at vi kan så mye bedre enn vi viste sist vi møttes, og det klarte vi! Vi tok føringen med både 0-1 og 0-2 før Elverum våknet. Også i denne kampen klarte vi å sette forsvaret kjempebra, samt fikk angrepet til å gli ganske bra. Vi holdt godt følge med Elverum hele omgangen, og det stod 10-7 til pause. Etter pause fortsatte vi med godt spill, og vi holdt oss på 3 mål under helt til halvspilt 2.omg da det stod 14-11. På dette tidspunkt fikk Fredrik B et kraftig overtråkk, samt at gutta nok begynte å merke at de hadde spilt en kamp tidligere på dagen. Herfra og inn dro Elverum fra og sluttresultatet ble 23-13.
Vi er likevel storfornøyde med dagen, og mener vi kan kjempe mot de aller beste når vi har dagen og viljen!
5 på scoringslista - Matej toppscorer med 5 mål.:-))