lørdag 29. januar 2011

Bittert tap

Det ble et litt forsmedelig tap 19-15 for GHK 1 mot tabelljumbo Gausdal. Vi hadde, kanskje for første gang, havnet i den situasjon at hele 4 (!) stk fra normal førstesekser var borte av ulike årsaker, og det bør jo strengt tatt skape litt utfordringer. Vi satset med det laget vi hadde, og mange gjorde en innsats over det man kunne forvente. Men med mange på "ukjente" posisjoner, og litt stang ut, ble det for vanskelig. Hele 1.omgang var jevnspilt, vi ledet sågar 4-5 etter 14 min, men lå under 8-6 til pause. Etter pause dro hjemmelaget sakte men sikkert fra, og etter 11 minutter lå vi under med 5 mål. Derfra og inn holdt vi igjen følge, og knappet altså inn på avtanden, og tapte med 4.
Fredrik Ø ble toppscorer med 5, Åsmund fikk puttet 4, Morten hadde 3 fine fra kant, Eirik 2 - fra kant og på kontra, og Kjetil scoret fra strek på en retur, -med kjeiva! :-))