søndag 14. november 2010

Tap mot Elverum

Så ble det stopp i seiersrekka for GHK 1. Elverum viste seg, ikke uventet, å være et svært godt lag! De behersket alle faser av spillet, og viste i perioder av første omgang svært få svakheter.

Vi antok på forhånd at det var et godt lag, men fikk likevel litt bakoversveis da det stod 0-7 etter ca 6 minutter. Vi foretok da et målvaktsbytte, for å styrke forsvaret. Vi fikk demmet litt opp for målrekka deres, forsvaret hjalp målvakten bedre, og vi fikk samtidig puttet på noen mål. Elverum holdt likevel hele tiden unna. Det stod 3-10 etter 10 min. Nærmere kom vi aldri... Etterhvert ble omgangen preget av at vi gjorde flere tekniske feil, som vi ble straffet hardt for. Elverum kontret gang på gang. Vi pådro oss også 2 utvisninger helt på tampen av omgangen. Til pause stod det 7-20.
Vi var i pausen enige om at dersom vi skulle ende med å tape, så måtte vi gjøre det med litt mer stil enn 1.omgang tilsa. Det er viktig å holde humøret oppe, og gjøre avtaler. Gutta gikk på banen i 2.omgang med et helt annet pågangsmot. De første par minuttene hadde vi 1-2 spillere utvist, men vant likevel perioden. Det styrket selvtilliten. Utover i 2.omgang fikk vi forsvaret til å sitte bedre, Sindre hadde fine redninger, og vi klarte å produsere litt mer framover. En god stund ledet vi omgangen, men Elverum tok igjen til slutt. Kampen endte 13-27, noe som betyr kun 6-7 i 2.omgang. En omgang vi kan være bekjent av, selvom Elverum nok slapp seg litt nedpå når de ledet så mye.
Konklusjonen er at Elverum er et godt lag, kanskje seriens beste. Likevel viste også de at de er tilnærmelige i perioder, men da må vi vise oss fra vår aller beste side. Vi skal forsøke å komme sterkere tilbake ved neste møte i Elverum den 22.januar. :-))