lørdag 27. november 2010

Fire nye poeng

Målet for dagen var 4 poeng og det klarte vi! Om stilen stod til 10 er mer usikkert.
Første kamp var i Ringebuhallen mot RØF, i avd B. Vi har aldri virkelig spilt godt der oppe, og det gjorde vi heller ikke i dag. I en kamp vi burde vunnet klart, så fikk vi aldri opp farten på ballen, og vi lyktes heller ikke veldig godt i forsvar. Flere spillere virket slitne. Til pause ledet vi med 3 mål, vi var oppe i 5 måls ledelse, men vant til slutt med 2, 20-18. Kristoffer var kampens store spiller, med 3 mål, og veldig mange nest-sist på ballen!
Andre kamp var i Jorekstadhallen mot LFH09, i avd A. Dette er et lag vi slo klart i treningskamp like før seriestart, og vi tok kanskje litt lett på det. Det ble imidlertid ikke lett! Vi lå etter fra start, fikk ikke forsvaret til å sitte, og klarte ikke å produsere nok framover. Etter en timeout og omlegging av forsvar etter gikk det bedre. Vi lå 2-3 mål bak hele 1.omgang. Til pause stod det 10-9 til LFH. Da var vi imidlertid på gang! Andre omgang ble meget bra, og vi vant denne med 11-4, og kampen 20-14.
Morten stod en bra kamp i mål, og ALLE utespillerne kom på scoringslisten! :-)