lørdag 13. november 2010

Seier 21-14 over Gausdal

Det ble en tidvis litt for spennende kamp mot Gausdal i Tranberghallen idag. Gutta våre startet kjempebra, og ledet 3-0 etter 7 min. Da hadde vi fått satt forsvaret, og fikk til både avtaler og gode innspill i angrep. Håkon hadde igjen en veldig bra kamp i mål. Han hadde flere gode redninger med påfølgende gode kontringspasninger, bl.a til Matej. Ila første halvdel av kampen fikk vi 3 mål på rene kontringer. Så foretok vi noen bytter, og det ble mer usikkerhet i forsvaret. Gausdal fikk smaken på mål, klarte mer å finne ut av vårt forsvar, og beit seg på få mål bak. Vi fikk heller ingen god flyt i angrep i denne fasen. Til pause stod det 10-8. Etter pause fikk vi igjen tettet forsvaret, skapte usikkerhet hos motstanderene, som så seg nødt til å begynne filminnnspilling... Dette skapte noe frustrasjon hos gutta våre, men de klarte å holde fokus ganske greitt, og vi dro fra. Vi vant 2.omgang med 11-6.
Matej er en spiller som har hatt enorm framgang det siste halve året, det har igrunn løsnet fullstendig! :-))
Han hadde idag en kjempedag, med både kontringer, egne gjennombrudd på ving, samt herlige oppspill fra Kris. Matej ble toppscorer med 7 mål! :-))