lørdag 30. oktober 2010

Sesongens første tap

Så ble det tap med GHK 2, og det mot en motstander vi kunne og burde slått! Men sånn er det! Idag manglet det lille ekstra som må til for å vinne kamper. Det ble 15-17 mot Gran, etter at det stod 8-7 til pause.
Gran hadde i hovedsak kun 1-2 spillere som utgjorde noen trussel mot oss, men vi klarte likevel ikke å stoppe dem. Gang på gang kom de til med gode skudd fra v.back og v.ving. Håkon stod en super 1.omgang i mål, og tok mye. I andre omgang stod Sindre, men mye ble helt utagbart for ham.
Vi fikk det heller ikke til å flyte i angrep. Noen ganger klarte spillerne å gjøre skikkelige pådrag, for så å spille videre til medspillere i fart. Da ble det ofte mål. Vi fikk også til et par-tre gode kontringer. Oftest ble det imidlertid én og én som forsøkte, og det ble for stillestående. Riktignok ble Fredrik Ø skadet midtveis i første omgang, noe som gjorde at vi måtte benytte litt alternative løsninger for strekspill, men både Marius og Sindre tok den oppgaven med godt humør. Etterhvert pådro vi oss til sammen 3 utvisninger, noe som selvsagt også er for mye! Så her er ting å jobbe med! Vi lærer stadig noe, og skal forbedre oss allerede til imorgen! :-))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar