søndag 31. oktober 2010

Kontringsseier over Toten/Skreia

Nok en "rar" bortekamp for GHK 2, men denne ble mye morsommere til slutt enn den igår! :-))
Vi startet elendig! T/S hadde én fintesterk v.back, som fikk gjøre mye i starten. Forsvaret satt ikke, og helt uten hjelp lyktes ikke Håkon i mål. Tror det på det verste stod 7-2 til T/S... I denne perioden fikk vi også en utvisning. Hva nå? Etter snaut halvspilt omgang byttet vi endel spillere. Sindre gikk i mål, Åsmund gikk på strek, Eirik på v.back, Håkon som h.back og Vetle i midten. Nå begynte ting sakte å gå bedre. Etter 13 min av 1.omg stod det 9-5. Så begynte forsvaret vårt å sitte mye bedre, og Sindre fikk den hjelpen han trengte for å stå en FLOTT kamp i mål! Det ble samtidig mulig å kontre! De siste 7 min av omgangen fikk T/S kun ett mål, og til pause stod det 10-9. På dette tidspunktet var jeg sikker på at vi ville vinne!
I pausen fokuserte vi kun på at vi hadde hentet inn 5 mål, og at her var muligheter for å kontre og vinne! Alle var i godt humør!
Etter pause gikk det kun én vei. :-)) De andre var slitne og frustrerte, gjorde fryktelig mange personlig feil, og fikk etter hvert til sammen 4 utvisninger. De kastet masse feilpasninger som vi tok godt vare på. Spesielt Vetle visste å utnytte dette på kontringer! Han ble dagens toppscorer med 8 mål! Forøvrig kom 7 av 9 spillere på scoringslista - det er GØY!
Vi har trent mye på kortpasningskontra i det siste, og i dag synes jeg vi fikk betalt for det. I tillegg til endel lange pasninger som satt der de skulle (og noen som ikke satt..). Ble en bra kamp hvor vi fikk trent mye på  kontringer! Mot slutten gikk det litt i "hytt og pine", men sluttresultatet ble 12-22 og det var fullt fortjent! :-))
Takk for innsatsen, gutter!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar