søndag 24. oktober 2010

Fantastisk opphenting ga seier mot Nordbygda!

Lørdag var det ny seriekamp for lag 1, denne gangen var det Nordbygda som sto for tur. Det ble knepen seier; 19-20 etter en  skikkelig thriller og en fantastisk opphenting i andre omgang!
Det viste seg at Nordbygda hadde et veldig bra lag med mange raske, sterke og gode spillere. De hadde blant annet et par skikkelig gode skyttere som ga oss mye problemer i første omgang. De første minuttene var jevne, men så kom det en del tekniske feil fra vår side samtidig som Nordbygda rushet inn det ene målet etter det andre. Humøret begynte å dale da vi slet mye med hurtigheten deres, både i angrep og forsvar. Men vi gjorde en akseptabel innsats i forsvar i tillegg til at vi klarte å putte inn noen mål, både fra strek -og bakposisjoner. I slutten av 1. omgang tok vi timeout og fokuserte på at det aller viktigste nå var å "snu humøret". Denne praten hadde absolutt en effekt for da vi gikk til pause på stillingen 7-12 var humøret på vei opp igjen. I pausen fokuserte vi på at vi skulle ha et tettere forsvar, bedre konsentrasjon og at det i håndballkamper er fullt mulig å hente opp 5 mål i  løpet av en omgang. Når fløyta gikk for start av siste omgang så det ut som om GHK hadde et helt nytt lag på banen. Til og med den ene dommeren kom bort oss på benken og lurte på hva vi hadde sagt til gutta i pausen:-).
Forsvaret satt nå som det skulle og dette medførte at Nordbygda begynte å gjøre en del feil,noe vi utnyttet meget bra. Målvakten vår var i andre omgang nesten som en levende vegg og dette medførte også at motstanderen ble frustrert I tillegg lyktes vi mye bedre i angrep og konsentrasjonen var på plass igjen. Vi begynte sakte men sikkert å ta igjen forspranget og hadde også et par rush vi lyktes med. Vi gikk opp i ledelsen  med 18-19, Nordbygda utlignet til 19-19 før vi ca ett minutt før slutt gikk opp til 19-20. Da tok Nordbygda timeout og vi fokuserte på at gutta skulle holde hodet kaldt resten av kampen. Det var meget høy temperatur både på banen, benken og tribunen. Pulsen var rimelig høy på oss i lagledelsen da dommeren blåste kampen i gang igjen. Men gutta taklet det siste minuttet på en imponerende måte og da kampen var over kunne vi ta med oss to nye poeng hjem. Dette var bare en helt fantastisk opphenting mot et meget bra lag og vi i lagledelsen er mildt sagt imponerte over hva disse gutta får til når de bare vil!!!!
Det var også moro å høre at treneren til Nordbygda etter kampen fortalte oss at gutta deres ikke var vant med å tape kamper:-).
Vi gleder oss veldig til fortsettelsen og allerede førstkommende mandag er det seriekamp for lag 2 i Tranberghallen.