søndag 5. mai 2013

Oppsummering av Bohus cup

Som et siste innlegg på bloggen vår, så skriver jeg her et sammendrag/oppsummering av kampene i Bohus cup 26.-28. april 2013. Kampene varte 2 x 20 min:
Vi startet lørdag morgen mot Ski 1. Det var et godt lag, med gode skyttere. Vi holdt godt følge i starten, men etter 15 min i første omgang var det takk for seg. Vi lå da bak 11-7, med 16-10 til pause. Etter pause dro Ski ytterligere fra, og vi tapte til slutt 27-18. Vi tapte for et bedre lag.

Andre kamp innledende var mot Sävehof. Også et godt lag, men et vi burde kunne holde følge med. Men - vi sover fra start, og lar motstander ta ledelsen med 5-0 før vi våkner. Den ledelsen tok vi aldri igjen. Vi holdt derimot den samme avstand gjennom hele første omgang, og videre ut i andre. På et tidspunkt ledet de med 6 mål, men vi tok godt innpå mot slutten og tapte kun 21-18. Dumt å sove fra start :-(

Tredje og siste innledende kamp mot Norrköping. Det dårligste laget av de tre vi skulle møte. Vi tar greit ledelsen, leder med 6-4 etter 10 min og 8-6 etter 14. Så slapper vi av, takler visst ikke helt å lede, og ligger under med to mål til pause. Det ble rast til 3 mål like etter pause, og nærmere kom vi ikke før helt mot slutten. Da spiste vi oss innpå, og tapte surt med ett mål 17-18.

Kvartfinale i B-sluttspill mot et ganske dårlig dansk lag, Bindslev-Tversted. Vi tar greit ledelsen, og holder den med 1-2 mål utover første omgang. Lar dem komme helt opp i 10-9 til pause. I andre omgang burde vi bare dratt fra, vi har både bedre tekniske gutter, raskere gutter osv, men vi fikk ikke taket på dem i forsvar. Vi fikk aldri ristet dem av, og det ble knepen 1-målsseier. Puh...

Semifinale mot Forshaga HK- skulle egentlig gått kun 30 min etter slutt på den forrige, men endte med store forsinkelser, sånn at gutta fikk 1,5 time pause.  I denne kampen fikk ENDELIG gutta vist hva som bor i dem, spesielt i forsvar. De jobbet og taklet og stod på. Kampen vippet hele veien, fra at vi ledet med to, til at de ledet med to. Etter pause ledet vi med 1-2 mål hele veien, men slapp dem innpå til 17-17 når det gjenstod 5 minutter. også 18-18, men så fikk vi det forløsende målet og vant 19-18. Til finale :-)

Finale mot Ski 2. Tredje kamp à 40 min på under 4 timer! Gutta var igrunn helt ferdige. Motstanderne hadde kun en kamp i beina fra samme dag, og det ble total overkjøring, dessverre. Gutta hadde nok med å fullføre. Lå under17-6 til pause, men reiste seg noe etter pause og sluttresultat ble 30-15.

Gutta våre har gjennom alle de åra de har spilt lært seg å takle opp- og nedturer. Dem ble det mange av i helgen også, men humøret var ganske upåklagelig hele veien! Også i siste kamp som G16.

Scoringer i denne siste cupen for G96: Fredrik Ø 22, Åsmund og Matej 21, Kris 19, Fredrik B 11, Marius 4, Eirik 3 og Sindre 1 (!) mål. Håkon hadde jevnt over en veldig bra cup i mål! :-)