søndag 14. april 2013

En litt tung sluttspilldag

Dagens sluttspill startet med semifinale mot Toten. Et revansjesugent hjemmelag ønsket nok sterkt å slå oss denne dagen. Kampen startet greit, og vi hang veldig godt med. Vi stod godt i forsvar, og slapp ikke Toten  til med billige mål. Det var veldig jevnt til omlag 15 min ut i første omgang, da begynte hjemmelaget å dra ifra, og vi sluttet helt å score. De gikk fra 5-4 etter 14 min til 13-5 til pause! I andre omgang kom vi mer med igjen, omgangen endte 12-11, men kampen var jo tapt i første omgang. Det endte med tap 25-16.
Kristian ble toppscorer med 8, Fredrik Ø scoret 5, Fredrik B 2 og Kristoffer 1 mål.

I bronsefinalen fikk vi det veldig tungt, nærmest kollaps, og det ble dessverre stortap med 19-36 mot Nordbygda. Vi har ingen god statistikk mot Nordbygda, men hadde tenkt å bite fra oss. Slik gikk det ikke. De grønnkledde dro umiddelbart fra, og etter 10 min lå vi under 2-7. Til pause stod det 8-15. Vi var overhodet ikke med i denne kampen, og kort fortalt endte kampen 19-36.
Matej toppscorer med 5, Morten og Fredrik B 4 hver, Åsmund og Kristoffer 2 hver, mens Kristian og Fredrik Ø hadde 1 hver.

Oppsummering av dagens største problem: Med hhv 28 og 23 bomskudd (utenfor/redning MV) så blir det vanskelig å vinne håndballkamper :-(