torsdag 21. mars 2013

En herlig revansje! Seier over Toten

I aller siste seriekamp måtte Toten endelig gi bort to poeng - og hva er herligere (for oss) enn at det skjedde i Tranberghallen mot oss som har fått altfor få poeng i vinter!
Det ble en særdeles jevn og spennende kamp, fra ende til annen. Toten kom best igang, og de lå også foran med 2-3 mål gjennom stort sett hele første omgang. Midtveis i omgangen var vi oppe og snuste på ledelse, men så kom en periode med mye dårlige avslutninger og vi lot dem dra fra igjen. Til pause stod det 10-12. Vi brukte pausen godt, og slapp oss ikke nedpå etter pause slik vi ofte gjør. Etter fem min var det likt og derfra holdt vi stort sett følge. Noen utvisninger til begge lag ga muligheter for scoringer, men vi klarte å holde unna. Vi fikk demmet opp for fintesterke Totenspillere, og fikk puttet på mål selv. Flere stod fram og tok ansvar!
Idag ble Kristian toppscorer med 7, Åsmund og Kris 5 hver, Matej 3, Fredrik B 2, Fredrik Ø, Eirik og Marius 1 hver. Igjen hadde Håkon en GOD dag "på jobben"! :-)

Istedet for å havne nest nederst på tabellen hvor vi var før vi dro til Konsvinger, så er vi nå i sluttspillet! Her møter vi - Toten! :-)
Sluttspill for G16 er søndag 14.4, og vår kamp går kl.11.00.
Se kampoppsett sluttspill: http://www.handball.no/kamper.asp?AvdId=18421&mal=2&lag=

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar