lørdag 10. november 2012

3 poeng fra Elverum

Vi er ikke så vant til å ta med oss poeng fra Elverum, så 3 poeng var en herlig følelse!
Første kampen mot Elverum 1 ble en jevn og tett kamp fra første kast. Vi fulgte hverandre tett hele veien, vi byttet på å lede med 1-2 mål i første omgang. Til pause stod det 12-12. I andre omgang hadde vi en god periode, og var lenge og flere ganger oppe i en 3-målsledelse, og også oppe i 4 mål. Vi slapp dem imidlertid innpå igjen, og det ble (som det pleier i Terningen arena) en triller - som endte 23-23.

I den andre kampen ledet vi stort sett hele første omgang med 1-3 mål. Det stod 8-11 til pause. I andre omgang hadde vi en veldig fin periode, og gikk opp til på det meste en 7-målsledelse!! Vi blir imidlertid rammet av at vi har få spillere, få innbyttere, og vi blir slitne. Da slurver vi mer, og igjen ble det en triller... Vi dro heldigvis det lengste strået denne gang, og vant 20-21.

En herlig kampdag, med veldig god jobb av alle gutta! Vi har få å bytte på, og dermed blir mange stående lenge på banen! Åsmund fikk puttet flest mål idag, totalt 15 stk. Kris hadde 10, Fredrik B 7, Fredrik Ø 7, Marius 3, Eirik 1 og Matej 1. Ta med dere godfølelsen i pausen til neste kamp! :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar