søndag 28. oktober 2012

En seier og ett tap

Turen opp i Sør-Gudbrandsdalen endte med et skrekkelig forsmedelig tap, samt en seier!
Første kampen var mot GRØFT, et lag vi bør kunne spille jevnt med. Og det startet bra! Etter 6 min ledet vi 1-4, og vi var fortsatt i ledelsen etter 12 min. Så begynte det å glippe bakover, men vi holdt følge og hadde uavgjort mesteparten av omgangen. Til pause hadde imidlertid GRØFT fått et tomålsledelse på 13-11. I andre omgang dro de dessverre bare fra. Vi jobbet noe bedre i forsvar, men det stoppet seg helt i angrep. Ingenting fungerte. Etter 10 min hadde de fått en 6-målsledelse og det endte med 26-19. En kamp hvor det meste gikk imot oss, og som vi bare må glemme.

Så gikk det heldigvis bedre i Jorekstadhallen mot LFH09. Også her startet det fint, og vi var etter 3 min oppe i 1-5 ledelse. Det ble en veldig jevn omgang, og pauseresultat fra 7-8. En skade på Matej gjorde at vi fikk litt mannskapstrøbbel (vi er jo kun 9 i utg.punktet...), men gutta stod på inn og fikk en velfortjent seier 21-24. Veldig godt å få med 2 poeng, spesielt i en så jevn kamp, og også når vi vet vi har mer å gå på.