mandag 12. mars 2012

Elverumskampene søndag 11. mars

Søndag var det Elevrum 1 og 2 som stod for tur. Det viste seg at de stilte med samme lag i begge kamper og det var et rent 1. lag. Når Gjøvik da i tillegg hadde flere forfall på grunn av sykdom/skader samt spillere som deltok med forkjølelse/feber var ikke akkurat utgangspunktet så bra. Men disse kampene hadde guttene tydeligvis bestemt seg for å vise hva som bor i laget. Den første kampen holdt vi jevnt følge med Elverum frem til det det stod 18-21. Det var i underkant av 15 minutter igjenn da vi fikk et par utvisninger og på dette tidspunktet begynte det å tære på kreftene og Elverum 1 dro i fra. Sluttresultatet ble 23-34 men vi hadde et angrepsspill denne kampen som vi absolutt kan være fornøyd med. Mye lekkert spill og gode skudd.
Kristoffer hadde virkelig "godslegga" inne i denne kampen og bidro men 8 mål. Elles puttet Åsmund på 4, Marius 3, Fredrik B 3, Matej 2, Fredrik Ø 2 og Morten 1.
I tillegg hadde Håkon mange fine redninger.

Etter en times pause var det ny kamp. Gutta var i godt humør selv om de var slitne. Også denne kampen startet jevnt men vi måtte relativt raskt sette Morten i mål da Håkon ble skadet. Dette betydde at vi plutselig bare hadde en innbytter da Morten hadde vært utespiller denne dagen grunnet flere forfall. Dette løste Morten bra og hadde flere bra redninger. Gutta fulgte opp med enda bedre angrepsspill enn i første kampen og når det stod igjen 6 minutter stod det 26-28. Skulle vi virkelig kunne klare poeng i dag ? Det ble imidlertid for tøft. Elverum har mange sterke og raske backer som blir vanskelig å møte langt nok ute når gutta blir slitne. Resultatet endte 28-33 og gutta selv var veldig fornøyd selv om det ble tap.
Igjen var Kristoffer i knallform og dro til med 8 mål. Videre scoret Fredrik B 7, Åsmund 4, Fredrik Ø 4, Matej 3 og Marius 2.

Gutta stod virkelig sammen som et lag i dag, de beholdt humøret og ga aldri opp. Det bor mye i disse guttene og det er bare et tidsspørsmål før det løsner litt mer. Slike kamper gir forhåpentligvis god motivasjon selv om det ikke blir poeng. Da er det bare å ta med seg innsatsen og humøret til restene av kampene i sesongen.