søndag 12. februar 2012

Det ble en tøff dag på Kongsvinger

Vi visste vi dro for å spille to tøffe kamper! Kongsvinger ligger på topp av tabellen med begge sine lag, og vi ligger nederst. De har stort sett 95-gutter, vi har stort sett 96-gutter, og våre stadige forsøk på låne noen eldre strander stadig.

Uansett hva vi var forberedt på så ble første kampen, mot det antatt "svakeste" laget, en pine. Første omgang gikk forsåvidt ikke så aller verst, med godt forsvarsspill og etterhvert noen gode scoringer. Det stod likevel 18-9 til pause. Etter pause raknet det helt, med fomling, usikkert spill, usikre pasninger med snapping fra hjemmelaget som resultat. De kontret oss regelrett i senk. Minst 18 av 22 scoringer kom på ren kontring. Sluttresultatet ble 40-17. Det var lyspunkter også i denne kampen, ikke minst at vi scorer 17 mål. Åsmund fikk til storslegga og puttet på 7 scoringer. Matej fikk 4, Fredrik Ø, Kris og Marius 2 hver,

Gutta reiser seg jo stadig igjen, og var ganske klare for ny kamp to timer etterpå. Og jobbet mye bedre i den kampen! Ingen tvil om at motstander var for sterk, men vi fikk til mye mer. Matej fikk det virkelig til å stemme som høyre back, og vi fikk spilt ballen mer konsentrert, kom til bedre avslutninger, og klarte å beholde ballen i laget. I denne kampen ble få kontringer imot. Sluttresultatet ble også her storseier til Kongsvinger, men 35-17 føltes mye bedre likevel.
Matej ble toppscorer med 6, Fredrik Ø fikk 4, Åsmund og Kris 3 hver, samt Sindre som fikk 1 mål i "comebacket" etter langvarig skade! Godt å ha deg med igjen, Sindre! :-))