lørdag 17. desember 2011

Nytt tap for gutta

Det ble nok en vanskelig kamp i Tranberghallen mot fysisk sterke og gode spillere fra LFH 09, hvorav halvparten er et år eldre enn våre gutter. Gjestene dro umiddelbart fra, og gikk fra 1-3 etter 5 min til 3-12 etter 10 min. Til pause stod det 10-19. Andre omgang fortsatte omtrent som den første, men gjestene byttet nok noe mer på laget. Etter halvspilt omgang stod det 16-30, mens sluttresultatet ble 23-39. Idag var humøret og den generelle innsatsen greit, men vi klarte overhodet ikke holde gjestenes tempo. Hele 19 av Lillehammers mål kom på kontra/ankomst, hvor våre gutter rett og slett ikke kommer seg hjem fort nok. Det går både på vilje og evne. Som vi ofte sliter med, så hadde vi også i denne kampen en periode i første omgang og en i andre, hvor gjestene putter på 6 mål på kontra, mens vi ikke scorer. Da blir det vanskelig.  Det positive hos oss idag er at vi har mange på scoringslista! Vi scorer også mer mål mot vanskelige motstandere enn vi tidligere gjorde! :-))