onsdag 6. april 2011

Seier i første sluttspillkamp

Bortekampen mot Vaaler ble tett og spennende, slett ikke avgjort før de aller siste minuttene var spilt. Det ble en relativt målfattig kamp, der lagene fulgte hverandre tett. I første omgang skilte det aldri mer enn ett mål, og pauseresultatet var 6-7. I andre omgang løsnet det litt mer for oss, og vi dro etter noen få minutter fra så vi ledet med 3 mål. Lenger unna kom vi aldri, og Vaaler tok oss igjen. Det stod 13-13 fem minutter før slutt. Igjen klarte vi å få ballen i mål - 2 ganger på rappen, og selvom vertene scoret 2, så klarte vi å vinne 15-16. Vaaler var et lag som stod kompakt og godt i forsvar, og det var det vi slet mest med. Vi klarte å ta spillerne deres relativt godt. Fredrik Ø scoret 7, Matej 5, Åsmund 3 og Fredrik B 1.
Nå venter returkampen hjemme i Tranberghallen f.k lørdag.