søndag 13. februar 2011

Grundig tap for Nordbygda

Vi gikk til kampen med et utgangspunkt at dette er et lag vi kan matche, men da må vi ha en riktig god dag!
Og det startet helt greitt, selvom det fra start til mål var tydelig at vi ikke hadde en så god dag som vi skulle hatt. Vi holdt godt følge med bortelaget gjennom første halvdel av 1.omgang. Mot slutten av omgangen begynte de å dra fra. Til pause stod det 6-10. I 2.omg viste de styrke, og dro bare fra. Etter halvspilt 2.omgang stod det 9-20, og vi tok time-out. Vi ble enige om å gjøre den siste halvdel bedre. Det klarte vi, og de siste 10 min ga 4-5 i målscore. Vi tapte kampen med 13-25.
Det var ikke vår dag idag. Vi hadde enormt med "stang ut", samt sleit med å ta Nordbygda-spillerne i forsvar. De er til dels større enn oss, og sterkere, og bedre teknisk. Det ble for vanskelig.
Åsmund og Matej scoret 4 hver, Fredrik Ø scoret 3, Kris og Sindre 1 hver.